Tehnologie

 

Camine rezervoare, guri descarcare, blocuri aerisiri și RV

Caminele de rezervoare fabricate din otel sau din material compozit sunt produse curente furnizate pe întreg globul de patenerul nostru OPW într-o gama variata de dimensiuni; în mod similar va punem la dispoziție camine  produse de  Franklin – UPP sau Amlite UK. (http://www.amliteltd.com/access-chambers)

 

  • Tot așa de cunoscute sunt caminele de rezervoare fabricate de OPW din fibra de sticla sau polietilena de inalta densitate cu o durata de viața de zeci de ani – vezi mai multe.

 

  • Putem oferi și camine etanse de polietilena sau fibra de sticla Franklin UPP.Oferim o gama variata de guri de descarcare OPW  – vezi mai multe.

 

Cuve suport distributoare, protectii insule

Din acelasi catalog va punem  la dispozitie cuve suport adaptate la  majoritatea distibuitoarelor producatorilor globali: Dover- Wayne, Tokheim si Gilbarco – vezi mai multe.

Avantajele utilizarii cuvelor din polietilena de înaltă densitate sau din fibre de sticla:

  • ranforsare pentru modelele de distribuitoare multi-produs – previne deformare suportului
  • usoare – dar rigide
  • canal de colectare lichid – pemite detectare scurgeri
  • etansare integrala – previn patrunderea apei atmosferice
  • instalare usoara – si  flexibilitate.

Conducte si fitinguri de polietilena de inalta densitate

Lucram in mod curent tehnologie de statii de benzina cu conducte semirigide si fitiguri UPP Franklin Fueling asamblate/sudate  prin electrofuziune, site unde este disponibila si documentatia pentru tehnologie – vezi mai multe

 

Un catalog util UPP este si – https://www.fuelsis.com.tr/dosyalar/icerikresimleri/UPP_KATALOG.pdf

In mod similar putem lucra tehnologia statiilor de benzina si cu conducte si fitinguri   KPS – OPW  – vezi mai multe

Echipamente tehnologice

Gama cea mai completa de valve, fitinguri si alte echipamente necesare tehnologiei in statiile de benzina atat in varianta cu rezervoare subterane cat si in varianta cu rezervoare supraterane  este oferita de OPW care este de multi ani liderul mondial in domeniu

– vezi catalog

oferim echipamente tehnologice  OPW atât pentru  carburantii auto clasici cât și pentru tehnologiile specifice carburantilor alternativi( GPL, CNG, AdBlue, etc).

 

Alternativ, punem la dispoziția clientilor noștri o gama similara produsa de Ridart – vezi catalog

 

Capace carosabile

Oferim atât capace carosabile produse de OPW cât și capace carosabile Fiberlite, parte a OPW. Ele asigura rezistenta la presiunea per osie conform standardelor internationale.

https://www.opwglobal.com/products/us/retail-fueling-products/underground-storage-tank-equipment/manholes

 

De interes pentru diversitatea de forme și soluții constructive sunt și capacele carosabile de otel și compozite, de mare rezistenta Amlite- UK.

 

 

Sisteme automate de masurare/inventariere carburanti

1. Sisteme automate de masurare/inventariere carburanti ( ATG)

Progauge – Dover Fueling Solutions  este un furnizor de soluții de masurare automata a nivelului/ volumului din rezervoarele benzinariilor, incluzand variate sonde  magnetostrictive pentru rezervoare  (cu cablu sau wireless), console, și software adecvat sa masoare/monitorizeze nivelele/ volumele de carburant. (http://tokheim.com/products-solutions/progauge/)

 

2.  OPW Petro Vend

Capacitatea sistemelor  ATG OPW cu funcții avasate de centralizare, cu reconcilere precisa a inventarului și cu prevenirea pierderilor, aduc produse și servicii  de vârf  comercianților de carburanti și managerilor de flote. Ele ofera un  sistem informații despre carburanti ușor de înțeles și de utilizat pentru manageri precum și detalii despre conformitatea cu protecția mediului.  Sondele 924 B pot măsura și densitatea carburantilor. (https://www.opwglobal.com/products/us/fuel-management-systems/tank-gauging).

Oferim și soluția de sonde flexibile OPW  7100V AST pentru o masurare exacta a nivelului în rezervoarele cilindice verticale din depozite cu inaltimi intre 3,7m și 21m, mult mai economica decât masurarea clasica, cu radar.  Ea este compatibila cu toate consolele Site Sentinel.

 

Sisteme detectie scurgeri

Instalam în mod frecvent echipamente produse Afriso sau SGB Germania.

Punem la dispozitia clientilor noștri  detectoare care măsoară scurgerile din interstitul peretilor dubli ai rezervoarelor bazate pe :

  • masurarea scaderii nivelului lichidului interstitial LAG 14 R
  • masurarea scaderii de presiune mentinuta în intestitul dintre pereții rezervorului. LAD 10 e utilizat pentru poluarea apei, pentru lichide non inflamabile dar si pentru cele cu pericol de explozie din clasele A I, A II, A III si B ( LAD 10 Afriso).
  • cu un design de protectie la explozie VLXE (SGB) este detinat verificarii mentinerii depresunii (vacuum) din interstitiul  rezervoarelor de carburanti.

Consolele tuturor acestor sisteme de detectie scurgeri trebuie intotdeauna sa fie plasatae in afara zonei EX.

 

Colonete aer- apa – insula service

PCL UK (Horn Group)este principalul nostru furnizor de echipamente de atelier și garaj care se montează în mod curent pe insula de service în benzinarii. El furnizeaza colonete de aer pentru umflarea cauciucurilor care pot avea, la cerere și un furtun de apa pentru parbriz – vezi mai multe