Ministatii AD BLUE

 

WAPO Service ofera ministatii formate dintr-un  rezervor de Ad Blue suprateran  (https://storage-partners.com/en/adblue-units ) si un distribuitor Wayne Helix de Ad Blue (vezi  Produse/Echipamente benzinarii/ Distribuitoare auto/ Distribuitoare de carburanti auto clasici și alternativi Wayne Helix) și bineinteles conductele și supapele tehnologice aferente.

 

Tecalemit ofera rezervor de uree containerizat de 38.000 litri, calibrabil, cu debit de livrare de 30 l/min,  (:https://products.tecalemit.de/en/catalog/category/list/id/80409). Rezevorul este dotat cu kituri pentru statii ad blue atât cu un singur afisaj (volum) pentru statii de incinta cât și cu 3 afisaje pentru comercializare la terti (https://products.tecalemit.de/en/catalog/product/view/id/314633)

Sistem mobil de distributie BlueMobil 200 eco

Acest sistem de distributie AdBlue® operat pneumatic este o soluție simpla și economica  pentru alimentarea mobila a autoturismelor și van-urilor în atelierele auto.

 Pompa de butoi HORNET W 85 H INOX

Pompa hibrida cu auto – amorsare pentru AdBlue®, este potrivita pentru butoaie de 200 litri  de plastic. HORNET W 85 H INOX se utilizeaza in industrie, fabrici, benzinarii si alte aplicatii asemnatoare.

Statii de distributie HDM eco AdBlue®

HDM eco AdBlue® este o solutie integrata dotata cu caracteristici care intrunesc nevoile  celor mai pretentiosi  clienți  oferind operatorului date despre livrare ușor de citit. Simplu decide doar asupra numarului de utilizatori și ești gata sa pornesti.
HDM eco AdBlue®  este ușor de instalat și de folosit.  Unitatea ofera beneficiile asteptate.

Distribuitorul  de inalta performante pentru AdBlue® are capacitate de management  integrat, special dezvoltat pentru flote si statii de incinta.

HDM eco AdBlue® este prietenos si poate fi utilizat pana la 2000 de soferi diferiti si vehicule . Tehnologia avansata de utilizare a unei interfete  USB, ofera transfer de date rapid si usor.