Solutii management retele benzinarii

Solutii management retele benzinarii

Statiile de distribuitie și comercializare a carburantilor, denumite generic și benzinarii sunt de obicei alcătuite dintr-o platforma cu copertina unde sunt amplasate distribuitoarele de carburanti, iar separat un magazin.

În multe cazuri pe platforma exista și insule de servicii unde sunt amplasate colonete de aer-apa, aspiratoare auto pentru interiorul vehiculelor, etc. Unele benzinarii au și spatii speciale destinate spălătoriilor auto. Toate sunt dotate în magazin cu POS conectat direct cu distribuitoarele de carburanti.

Fusion – controler cu software

Indiferent ca este utilizat în funcție de controler de automatizare, interfata pentru inventariere automata carburanti (ATG), pentru management carburanti, livrari media, management la distanța ori ca server de automatizare POS, Fusion ofera o sulutie flexibila si extensibila pentru operatorii de statii de distributie carburanti auto.

Oferind baza pentru configurarea de către client și soluții de download la distanța, Fusion este soluția centrata pe nevoile clientului care se poate dezvolta odată cu necesitatile impuse de afacerea ta.

Prezinta urmatoarele avantaje:

Extensibil

Severul de automatizare Fusion ofera o solutie extensibila, configurabila pentru benzinaria si magazinul tau. Fusion e gata sa integreze peste 40 tipuri diferite de distribuitoare de carburanti clasici sau alternativi.

Ca centralizator de inregistrare date, Fusion ofera comerciantilor posibilitatea sa implementeze managementul de carburanti situat in cloud, media, interfata cu ERP și alte aplicații viitoare pentru magazin spre a crește eficienta afacerilor din benzinarie. Sistemul e flexibil și poate fi actualizat.

Sigur

Fusion este construit pentru cerintele dure impuse de mediul benzinariilor evoluand in complexitate securitate online. Fusion este implementat în spatele firewall DFS și include capacitati whitelist care permit numai accesul utilizatorilor aprobati.

Cu ajutorul Centrelor de Service DFS service la distanta supravegheaza datele tale 24/7. Fusion este construit sa funcționeze la temperaturi extreme, praf, și intrusi.

Simplu

Reducand hardware local si simplificand reteaua, serverul de automatizare Fusion va ofera flexibilitate pentru a controla costurile de operare a benzinariei . Un singur Sever Fusion poate sa inlocuiasca:

 • Controlerul distribuitoarelor
 • Sistemul automat de inventariere carburanti
 • Consola de vanzare carburanti
 • Controler spalari la spalatoria auto
 • Controler independent totem
 • Controlerele asociate altor servicii externe
 • Serverele de colectare date de management carburanti
 • Serverele de distributie media
 • Colectare date pentru diagnoza la distanța
 • IoT Gateway – comunicare și stocare date în cloud

Fusion poate fi oferit in 3 grade de complexitate:

Fusion 1000 Dacă aveți un sistem POS, Fusion 1000 utilizat drept controler al benzinariei are un mod simplu de interfatat, cu capacitati de extindere. Aceasta solutie la cheie conecteaza POS, ERP si distribuitoarele, indiferent de fabricant.

Fusion 3000 Pe de o parte ofera conectivitate la distanța dar și posibilități de raportare web. Astfel controlerul de benzinarii Fusion 3000 ofera un control mai bun și vizibilitate asupra stație tale de benzina. Dacă ai nevoie de automatizare fără plata electronica sau POS redundant, Fusion 3000 este cea mai buna alegere.

Fusion 6000 Dorești automatizarea totala a benzinariei cu integrarea aplicatiilor tertilor, plus plata electronica, atât interna cât și externa? Deci dorești Fusion 6000. Include tot ce face Fusion 3000, în plus ajuta la controlul platilor electronice. De fapt, Fusion 6000 chiar proceseaza tranzactii cu carduri de credit separat de sistemul POS, preluand mult din complexitatea si costul de conformare PCI.

Clear view – sofware de management carburanti

Acest Software Wayne ne ajuta sa aveam o imagine completă fără efort, cu detalii asupra gestiunii carburantilor din stație. Soluția SW ClearView valorifica puterea imensa a tehnologiei pentru a inlocui estimarile și incertitudinnile cu date și raspunsuri.

Solutia ClearView are avantajul ca pune la indemana informatii pentru economisirea banilor. Deci cu aceasta solutie poti vedea tot ce ai nevoie ca sa reduci costurile, sa minimiezi pierderile, sa maximizezi profitul investitiei si sa iti dezvolti afacerea. Managementul carburantilor din ClearView va ofera acces la informație în timp real, rapoarte detaliate pe produse, avertizari asupra scurgerilor de carburant, reconcilierea livrarilor, monitorizeaza calibrarea debitmetrelor distribuitoarelor, etc.

Sistemul se distinge prin urmatoarele avantaje :

 • Interfata utilizator – display color cu touch-screen, simpla si usor de inteles.
 • Conectivitate bazata pe web ce permite management la distanța, monitorizare și suport, eliminand necesitatea unui tehnician calificat pentru dispecerat și reprogramare sau diagnoza.
 • Sistemul ofera atentionari detaliate direct pe emailul tău.
 • Cu toate ca hardware este suplu si simplificat, este încă foarte sensibil și precis.
 • Sistemele complet automate de gestiune carburati (ATG) utilizand diferite  tehnologii de senzori și sonde livrează informații  super-detaliate și precise cu costuri de mentenanta joase și puține alerte false. Aceste dispozitive sensibile la vapori, la lichid, discriminand apa de carburant, pot detecta și  scurgeri din interstitiile rezervoarelor.
 • Se pot solicita, ca modernizare, sonde și senzori multiplex. Ele nu necesita echipament suplimentar Clear View ori upgrade sistem pentru implementare.
Simpla instalare a solutiei ClearView utilizeaza tehnologia ca sa iti ofere informatiile vitale de care ai nevoie, rapid si usor. Oferim Clear view în 4 grade de complexiate: Platinum, Glod, Silver, Bronz
1. Dacă doriți întreaga vizibilitate — toate datele, toate alertele, toate atentionarile— Platinum este pentru dvs.

2. Managementul carburantilor în timp real este functia cheie a pachetului Gold care faciliteaza un raspuns rapid la situatiile în care apar scurgeri, reducand pierderile și cheltuielile aferente. Acest nivel permite reconciliere zilnica a tranzactiilor pentru a identifica rapid problemele.

3. Livrarea rapidă informatiei asupra gestiunii carburantilor prin datele de la ATG local precum și monitorizarea mediului permit identificare rapidă și un raspuns la descarcari, scurgeri și probleme de sustragere carburant, reducand costurile. Nivelul de servicii Silver ofera reconciliere zilnica pentru a identifica potentialele nereguli în benzinarie.

4. Cu configuratia Bronz, poți beneficia de statistica de baza, data de reconcilierea inventarului (SIR) pentru detectie ieftină a scurgerilor din rezervoarele subterane și conducte.

Solutii de plata cu card Wayne

Echipament de plata cu card iX Pay Industria carburantilor sufera continuu schimbari majore in domeniul comercializarii. Bancile și cei ce ofera carduri de debit/credit tranzactioneaza oficial doar conform unor standarde globale denumite EMV. Industria platilor cu card raspunde cresterii furturilor de date financiare cu reglementari pentru dispozitivele de plata care utilizeaza PIN pentru tranzactiile autorizate. Aceste standarde se impun tuturor comercianților de carburant cu echipamente de plata cu verificare cod PIN.

Cu un design modular inovator, iX Pay secure payment este un echipament auxiliar pentru distribuitoarele de carburant Helix ori ca un kit de modenizare pentru conformarea legala Wayne. Este de asemenea construit având la baza o tehnologie care se integreaza cu platforma premiata iX™ Technology. Comercianții pot cu ușurința și cu costuri mici să se adapteze la reglementarile de securite care adauga management sporit și capabiliati de marketing.

Avantajele echipamentului dotat cu softare iX Pay decurge din creșterea securitatetii pentru combaterea fraudei. Wayne înțelege ca distribuitoarele de carburanti sunt o linie importanța de apărare impotriva furtului de identitate și bani și e constient ca reglementarile de securitate a platilor pecum și cheltuielile de conformare pot afecta afacerea. Soluția „Wayne iX Pay Secure Payment” ofera securitate avansata adaugata la protetia investitiei, flexibilitate si extensie. Solutiile Wayne EMV sunt menite sa execute tranzactiile dvs. atât de ușor și ieftin pe cât posibil. Soluții care ofera Wayne EMV sunt mult peste simpla conformitate cu EMV. Astfel prezinta avantajee ca poate menține un cost redus al proprietarului, protejeaza investitia și dezvolta afacerea mai bine în viitor — toate prevenind pierderi financiare majore.

Platforma iX Pay secure payment a fost prima care a indeplinit cerintele reglementarilor cele mai stringente ale industriei de pretutindeni ca sa ajute la oferta de cel mai înalt nivel disponibil pentru siguranța platilor.

A fost prima soluție care a primit certificarea Payment Card Industry PIN Transaction Security (PCI PTS) versiunea 3.0. Solutia este acum certificata la ultimul standard, PCI PTS versiunea 4.0. Este în concordanta cu reglementarile globale EMV 4.2. Mai mult, solutia iX Pay secure payment este construita pe o singura platforma tehnologica, globala care confera flexibilitae și care răspunde ușor cerintelor specifice regionale.

iSense – software de monitorizare la distanta

Noua soluție software de monitorizare la distanta Wayne iSense ofera actualizari în timp real a datelor din bezinarie, informații actualizate despre starea echipamentelor si situația vanzarilor. Ea extinde functiile serverului de automatitazare POS Fusion în cloud.

Toate printr-o soluție noua, cu baza in cloud, care lucrează cu sistemul de gestiune Wayne Fusion. Cu monitorizarea la distanța iSense, poți sa urmărești/modifici preturile, solicitarile de mentenanta, debite de livrare carburanti, etc. Din virtual pretutindeni.

Pentru retelele de statii soluția i Sense ofera urmatoarele avantaje:
 • Actualizari proactive si alerte in timp real pentru statii multiple.
 • Personalizare ușoară printr-o interfata prietenoasa.
 • Suport tehnic 24-ore prin Wayne Network Operation Center.
 • Proiectare modulara pentru actualizari ușoare în viitor atât in technologie cât și în  servicii cu platforma, Wayne Automatic Tank Gauge (ATG).