Camioane și autobuze

 

WAPO Service ofera pietei din Romania soluții de succes in Italia, produsele companiei ITECO SRL.

Spalatorii mobile monoperie

Este o soluție inovativa și economica. Este fabricata în mai multe variante (https://www.itecosrl.com/lavaggi-mobili-monospazzola/?lang=en) :

  • Easy Wash 50 cu manipulare manuala peria fiind antrenata de un motor trifazat de 400V sau de unul monofazate de 230V. Exista și varianta Easy Wash 50E cu peria alimentata de la baterie de 24V aflata pe platforma mobila.
  • Easy Wash 300 cu mișcare independeta în variantele : 300B ( motor benzina), 3oo D ( motor Motorna) și 300E cu baterii de 24V.
  • Truck Wash în versiuni de mișcare independenta :D500 (cu motor diesel), D500HP cu incluzand și lance de spălare sub presiune, E500 cu motor electric la 24V
  • Full Wash cu mișcare independenta având un motor diesel în 2 cilindri 18 HP.

 

Portaluri  cu 2-5 perii

Sistemul de spălare auto cu portal OMEGA WASH- ITECO cu cele doua, trei, patru ori  cinci perii este potrivit pentru cele mai tipice cerinte de mediu la companiile de transport persoane și marfa. Ideal pentru camioane si autobuze (https://www.itecosrl.com/2-3-brush-rollover/?lang=en)

 

Spălare sub sasiu

Sistemul de spalare sub sasiu este total automat și „ drive-through”. Cu pompele sale de înaltă presiune, e util pentru spalarea sub sasiu si cat si toate rotile vehiculelor comerciale.(https://www.itecosrl.com/under-chassis-wash/?lang=en)

 

 

Tuneluri pentru autobuze

Tunelurile speciale pentru autobuze sunt proiectate în mod specific sa răspundă necesitatilor companiilor care transporta călători, fortate sa reducă durata spălării vehiculelor. (https://www.itecosrl.com/drive-through-machines/?lang=en)

 

Echipament profesional pentru dezinfectie autobuze și cabine de camioane

Este un mic dispozitiv ITECO care integreaza un generator de ozon și un spray cu solutiede dezinfectare. E controlat de la distanța de o aplicație Android, permitand tiparirea pe hârtie a operatiei efectuate și starea calitatii aerului pe moment. Trebuie doar sa lași dispozitivul în cabina mașinii și sa o pornesti/opresti aplicația. Este fabricat in Italia.

Avantaje:

– Control complet la distanta cu o aplicație Android care asigura un înalt grad de securitate impotriva toxicitatii ozonului;

– Combinatia a doua sisteme de dezinfectie: spray chimic si ozon;

– Mobilitatea dispozitivului (5kg): poți ușor sa îl muți de la un vehicul la altul;

– Raportul tiparit: Foarte important pentru autoritățile care cer să fie dezinfectate toate autovehiculele de transport călători. Raportul indica ora dezinfectiei, data și numărul autovehiculului.