Alte echipamente pentru depozite de carburanti

 

 

Valve

Atât în depozitele de carburanti clasici cât și în cele de carburanti alternativi în procesele de  încarcare, descacare, mutare, transvazare se utilizaza supape de sens, supape de siguranța, valve de preaplin,  cu diferite caracteristici tehnice cerute de aplicație. (https://www.opwglobal.com/products/us/chemical-industrial-products)

Senzori

La cererea beneficiarilor WAPO Service poate furniza detectoare de gaze cu senzorii aferenti, senzori de presiune, senzori și transmitatori de temperatura, detectori de flacara, sisteme de vizualizare/masurare nivel carburant (https://www.opwglobal.com/products/emea/chemical-industrial-products/process-products/visi-flo-sight-flow-indicators),  senzori de vibratii. Datele colectate de la acești senzori ofera informații importante despre buna funcționare a echipamentelor și despre etanseitatea retelei de conducte ale depozitelor.

 

Debitmetre, aparate de măsura și control

Putem furniza la cerere și alte echipamente uzuale în depozitele de carburanti clasici și alternativi, cum ar fi debitmetre și aparate pentru masurarea presiunii (manometre), temperatura (termometre, temo-rezistente), etc.

 

Furtunuri

Pentru alimentarea cisternelor auto sau feroviare și pentru transvazari/ mutari interne de carburanti oferim o gama variata de furtunuri speciale pentru industria petro-chimica, cu dimemsiuni standard diferite (https://elaflex.de/en/products-catalogue/section-1-petrol-chemical-hoses) care sunt dotate la cerere cu o varietate de fitinguri (flanse, filete, conectori rapizi) – (https://elaflex.de/en/products-catalogue/section-2-hose-fittings).

 

Se utilizeaza în unele aplicații (GPL) și furtunuri gofrate metalice care sunt dotate și un strat intretesut  metalic de protectie  (http://www.amplo.ro/HTML/index.php?cat=produse&id=2)